Hjem > Dogs > På tur med Jimmy

På tur med Jimmy

31 august 2009

Idag har vi vært på tur med Minna sin gode kompis Jimmy, som alltid er det sor gjensynsglede når de treffes. Jimmy hyyler av glede og Minna løper som en gal frem og tilbake mellom Jimmy og eieren Astrid.

Vi var på ett av våre favorittsteder og endelig er også jordene høstet. Så da fikk de i tillegg til å løpe på skogsveien ta seg noen runder på jordene. Minna først med Jimmy i hælene irritert for å ikke klare tempoet til Minna :o) Så nå har jeg en utslitt Minna i hundesenga med hodet godt gjemt under teppet og der blir hun vel mesteparten av dagen! Hadde planer om å beise gjerdet når jeg kom hjem men værgudene hadde bestemt seg for at det var på tide med regn så siste del av turen var det bare å ta på seg regnjakken. Ja, ja det finnes alltids noe å gjøre innomhus også….

 

På tur

  1. 31 august 2009 @ 19:14 | #1

    Fine bilda av fine hunda 🙂

Kommentarer er stengt