Hjem > Dogs > Fotosession…..

Fotosession…..

29 august 2009

Ja det er jammen ikke enkelt å få med alle hundene på ett bilde, tror det må planlegges dagen før. For det første må jeg slite ut hundene så de gidder å sitte stille i mer enn 2 sekunder, så må det handles inn noe ekstra godt for å få oppmerksomheten til dyra. Med andre ord hendte ikke det idag….

Pippi og Tim reiser i morgen og siden Hedda også var her tenkte jeg det var en god ide, men det var det altså ikke. Hedda er blitt en gammel dame nå, det synes ekstra når hun sitter sammen med de andre hundene.

Tror desverre at jeg snart må investere i nytt kamera om ikke så lenge, det »gamle» henger ikke helt med og  er blitt veldig treigt. Vi får se når jeg har råd til å investere i ett nytt.

4 hunder

  1. Miriam
    5 september 2009 @ 12:02 | #1

    syns til er litt frimodig med foten sin nært Alice…

  2. turid
    31 august 2009 @ 06:47 | #2

    Så søt Hedda er, det synes at hun er gammel dame! Grå i barten og et stressfritt uttrykk, sånn som gamle frøkner pleier å ha. Tiden går fort. Husker Hedda som liten valp, der hun stabbet rundt på stuegulvet.

Kommentarer er stengt