Hjem > Dogs > Verden er jammen ikke stor!

Verden er jammen ikke stor!

4 august 2009

Etter at Pixel døde tragisk har jeg forstått at det har blitt snakk om hva som evnt. feilte henne. Det er synd at de som evnt. lurer på hva det var ikke kontakter meg før de forteller andre hva de tror som var årsaken. Jeg skal ikke gå inn på hva veterinæren som behandlet henne skrev i papirene men jeg kan si så mye at det ikke var epilepsi. Og heller ikke noe som påvirker resten av kullsøskene eller avkom etter foreldrene. Håper med dette at det kanskje blir slutt på snakket. Det finnes  tusen andre mer viktige ting å snakke om. Som f.eks jenter som blir voldtatt og drept i Kongos glemte konflikt? Eller konflikten mellom palestinerne og jødene?

Ferdig med det fra min side :o) Ha en fin uke alle sammen!

  1. 17 august 2009 @ 21:50 | #1

    Hei Miriam.. Jeg så først nå d jeg var inne for å se fra wafdal at den lille var borte… Det var forferdelig synd. Tenker på deg… Syns det er kjempe bra du sier ifra jeg.. Det er for mye sladder.. og jeg er enig i at om noen lurer på noe så gå til personen det gjelder i stedet for å snakke rundt. det er slik man oftest får sannheten og ikke noe som har vokst ved å gå fra den ene til den andre. Det er bra du sier ifra. Det var trist hun gikk bort.. Hilsen Siv og prikkene..

  2. 5 august 2009 @ 23:41 | #2

    Uffda. Sender deg en klem og ett snidajm stykke jeg Miriam 😉

  3. Marlen
    5 august 2009 @ 14:32 | #3

    Hei Miriam
    Ja tenk hvor lite vi mennesker hadde å gjöre om man ikke kunne snakke om andre, og helst de som ikke er til stede!! er det rart det er krig i verden!!! Syns du takler dette veldig bra, å jeg er helt enig med deg at man kan vell for f…. spörre rett ut, istedenfor å tro, vite, tykke og tenke om alt… Å noe vil man faktisk ha for seg selv, tenker ikke akkurat på dette nå, men mange ting er ikke for å skrive i blogger, for alles öyne osv. Å snakk blir det jammen uansett hva man sier, sannhet eller ikke. Nei fortell det DU föler for. Jeg syns det bare er trist at en så liten värelse skal bli borte uansett, men jeg henger meg på tråden til både Åse og Turid her…. Husker jeg lärte meg en ting når jeg begynte med hunder og utstilling. Du kunne snakke stygt om fruen/mannen men si aldri noe stygt om hunden til noen…. Mye sant i det, men hvor står man da hen!! hverken til hundens eller utstillerens beste vil jeg tro. Man melder jo tross alt på for å få en bedömming, da må man ta imot den, å akseptere at man ikke har rett i alt, og i andres öyne er kanskje ikke hunden helt perfekt…. (selvom alle mine er det!!! i MINE öyne hehehe.) Syns forresten bloggen din er flott, gleder meg til hver gang det er nytt innlegg. Kos deg videre i sommervarmen, håper den er hos deg også. Marlen

  4. 5 august 2009 @ 10:18 | #4

    Flott at du sier fra. Det er som dere sier alt for mye «snakk», og jeg syntes det var fint at du svarte så direkte når jeg spurte deg. Det er ofte hvis man prøver å hemmeligholde ting at det blir snakk. Jeg har et gammelt ordtak innrammet hjemme hvor det står: «Mangelen på informasjon etterlater et stort hull som raskt fylles igjen med sladder.» Derfor er det alltid best å si hva som er årsaken til noe, da stopper man i alle fall en del sladder. Imidlertid er det ikke så spennende med sannheten, så da må de som liker sladder bare bestemme at sannheten ikke var korrekt.

  5. turid
    5 august 2009 @ 07:47 | #5

    Standard hundemiljø: det meste foregår i kulissene og de færreste tør å ta opp ting ansikt til ansikt. I tillegg er det dette med å lage andres ulykker og sorger til et tema man kan(nærmest) hygge seg med. For lite å snakke om, kanskje. Blir som mannen nedi gata her sa; når folk har lest morgenavisa er det ikke noe igjen å gjøre, og da konsentrerer de seg om hva som skjer hos naboen istedet. Så sant som det er sagt:-)

    I dag har jeg godtedag! Begynner med seigmenner og fortsetter med potetgullposen. Etterpå skal jeg, i motsetning til deg, male hus og hjem. Burde vært gjort for fem år siden, men nå skal det gjøres til gangs!

Kommentarer er stengt