Hjem > Dogs > Blogging…arghhh

Blogging…arghhh

1 august 2009

For tiden synes jeg blogging er like interessant som overskriften. Tankene vandrer vel andre veien enn til blogging! Vel innimellom behøver man påfyll av annet enn hunder, er kanskje det hvem vet? Iallefall har dagene gått til litt andre ting, (selvfølgelig får hundene sitt). Har aldri tatt så lite bilder som i sommer, men det kan vel været ta litt av skylden for, men har liksom ikke »fotoknappen» inne for tiden men den kommer nok tilbake utpå høsten men mange fine farver ute.

Den siste uken har vi vært innom diverse brukt/antikk butikker for å lete etter salongbordet med prikken over i’en. Siden man har mange Ikea ting hjemme er det greit med noe som skiller seg ut, ikke noe negativt om Ikea men det behøver jo ikke se ut som alt er kjøpt der. Fant to 60-talls nattbord, så de skal vaskes og settes inn i teak olje eller vaselin olje, sistnevnte er ennå ikke prøvd.  Kontorstol ble det også, kanskje ikke den aller beste å sitte i, men med noen puter i den blir det vel ok. Går tilogmed an å snurre på! Prisen var ikke mer enn 300,- tilsammen for nattbord og stol, rene røverkjøpet! Bord fant vi også, så får vi bare håpe det ikke er solgt til over helga.

Gjerdet får jeg ikke gjort ferdig før det har vært noen dager med opphold, behøver å tørke skikkelig før jeg behandler det med oljedekkbeis, så da har jeg iallefall en unnskyldning for at det ikke er gjort ennå. Akkurat nå er jeg så giddaslaus at det er slitsomt, ser på taket som skulle vært malt og soverommet som skulle vært gjort ferdig. Men det blir med tittingen… Men en vakker dag får jeg vel ånden over meg for å gjøre diverse ting ferdig. I morgen begynner de å grave til hunderommet, det gleder jeg meg til! Ikke til gravingen men til det begynner å bli ferdig 🙂

Tror Minna får løpetid tidligere enn beregnet så da får jeg nok noe å henge fingrene i til høsten uansett 8)

Idag var vi på Balke senteret for å få sett kunstutstilling, fant to bilder jeg kunne ha tenkt meg, men da får de vel ringe fra norsk tipping først…

Fra kafeen på senteret
Fra kafeen på senteret

 

Fra Balke senteret
Fra Balke senteret

 

Minna tester ut ''ny hagen''

Minna tester ut ''ny hagen''

 

Og sånn ble gjerdet

Og sånn ble gjerdet

 1. Marlen
  3 august 2009 @ 09:57 | #1

  Hei Miriam
  Syns du gjör helt rett i å ta det med ro, jeg har gjordt det de siste 4 årene når det gjelder hus. Ser så mange ting som skulle värt gjordt at ingenting blir gjordt… Er helt uenig med Turid der… En ting er sikkert, jobben blir aldri tatt ifra en, så om man da nyter litt ekstra så er det en selv som betaler for det hehe. Kos deg. Det skal jeg, man må ha noe å gjöre når höstmörket og kulden kommer krypende…(enda en bra unnskyldning) Ha ei finfin uke. Marlen

 2. turid
  3 august 2009 @ 06:10 | #2

  Nå må du skjerpe deg her! Har man hus og hage, er det påkrevd å vedlikeholde og pusse opp til enhver tid! Du som var så flink å male vegger hele tiden, og flytte gjerder. Er sikkert så mye maling på veggene at rommene bare er halvparten så store som da dere kjøpte huset. Ved nærmere ettertanke er det kanskje like greit at du bruker tiden til å kikke i taket:-) Spennende med nytt påbygg, det blir nok bra og ikke minst etterlengtet. Minna ser ut som hun vil at du skal ta bort nettingen så hun kommer seg til andre siden.

Kommentarer er stengt