Arkiv

Arkiv for 7 november 2010

Sol ute, sol inne…

7 november 2010 2 kommentarer

 

Sol ute sol inne sol i hjerte sol i sinne! Sånn har iallefall jeg det på dager med fint vær, ikke det at man blir deppet av dårlig vær. Men høsten er fantastisk med sol og klar luft. Er som å få en energi bombe på sånne dager, måååå bare ut på tur. Litt i overkant mange turer med hele 6 (de voksne må få to hver mens valpene får en hver) bra man ikke har flere enn fire hjemme…. Hadde en kjempefin tur med Minna på en av mine favorittplasser, som jeg holder for meg selv hvor det er 🙂

Totens fineste turplass

Der treffer man enten en av mine hundevenner eller en travkjører, ingen biler og ingen turgåere, deilig! I helgene bruker jeg ikke min vanlige skogsrute hvis jeg ikke er oppe før alle andre, siden der treffer man turgåere og joggere i helgene. Liker å tro at jeg ikke treffer noen med løse hunder. Men det er jo ikke båndtvang så det er jo ikke akkurat krise om man treffer noen.

Rart å tenke på hvor lite tolerante mange er blitt av hunder nå, tidligere så brydde ikke folk så mye om de traff en hundeeier med løs hund på tur, mens nå skal jo ikke hundene omtrent sees…. Blir irritert bare på tanken. Ok, at  noen er redd hunder må man selvfølgelig respektere og det gjør jeg, jeg tar alltid hundene i bånd hvis jeg treffer noen uten hund på tur i skogen. Men at man skal få sure blikk når man tar hundene i bånd, og uten at de er borte og snuser på personen er over min fatteevne….Men det finnes vel sure mennesker uansett hva det måtte gjelde:)

Til uka er Arne sin siste uke her, lørdag reiser han tilbake til sverige, tror det blir godt for Arne og det gjør ikke så mye om det blir en hund mindre her. Han er en morsom hund som finner løsninger på det meste, og andre hunder er nok det mest spennende han vet, ute på tur vil han gjerne leke og hilse på alle, og underkaster seg fint eldre hunder.

Arne koser seg

Casper er her forsatt. Han var borte på prøve noen dager på verdens beste plass, men desverre ville ikke den andre hunden til personen ha noe med Casper å gjøre hjemme. Det var en person midt i blinken for Casper, så når han kom tilbake etter to dager så jeg at han allerede var veldig glad i personen. Men sånn er det jo bare, han fikk iallefall sosialisert seg med bilkjøring, andre hunder og tilogmed en stalltur. Så får vi bare håpe det dukker opp en like trivelig og flink medeier som hun var!

Peanut som er blitt 4 mnd.