Arkiv

Arkiv for 14 oktober 2010

Høst og hunder

14 oktober 2010 2 kommentarer

Egentlig hender det ikke så mye nytt her.

Har endelig tatt opp gulvet i hunderommer fått lagt asfaltplater, isolasjon og alt det andre som hører med. Kan bare si at gulvplater IKKE er lett å håndtere alene… Men nå er gulvet på plass, og gulvbelegg bestilt. Kan nesten ikke ha noe annet på gjeste/hunderommet, uten å ruinere seg. Tror kanskje man kunne ha hatt bambusgulv (?) men jeg holder meg til gulvbelegg der.

Når jeg har valpekull legger jeg i tillegg ett belegg opp på som går et stykke opp på veggen, så ødelegger man verken vegger eller gulv. Eller blir bare rommet brukt til hundene når de skal være alene hjemme. Så det skal se litt ordenlig ut når man kanskje skal ha noen overnatting gjester der.

Arne blir her en stund til siden medeieren desverre måtte tilbake på sykehuset, men det er ikke store problemet at han er her, men det merkes at man har en ekstra hund hjemme.

Heldigvis er søsteren min så snill og har Alice for tiden, som jeg har skrevet tidligere trives nok Alice best som alene hund, så hun har det nok som plommen i egget der :O) Valpene vokser i rekordfart. Casper er her ennå siden det ikke har dukket opp noen jeg synes han kan få flytte til. Men han flytter nok før eller senere!

Lørdag er det en snartur til Oslo for å hente ny verandadør til hunderommet. Så er det vel bare å kaste seg på neste prosjekt som enten er gulvet i hallen, eller det kommende klesrommet…

Ett bilde av peanut tatt for ett par dager siden, ha en fin uke/helg!

Dot.Com's Java Script