Arkiv

Arkiv for 1 mai 2009

En prikkete hverdag

1 mai 2009 3 kommentarer

I går kom Pippi hit, så nå må jeg snart lete frem valpekassen. En ting er sikkert det kan nok ikke være mange valper der.

Men man skal vel egentlig ikke si noe, har blitt overrasket mer enn en gang, men i og med at veterinæren ikke så mange så er det neppe mange der, vi har en liten internt konkurranse, så får vi se hvem som har rett. Onsdag blir det ultralyd eller røntgen, det som veterinæren synes passer best, får vel stole på de lærde. Endelig er våronna ute ferdig, deilig å ha nabo med traktorhenger, den klarte vi å få full av rusk og rask, utrolig hva man kaller å samle i løpet av en vinter og vår….. Har såvidt begynt å fylle på nedkjørselen som skal bli bredere, er smal som den er nå. Har fyllt på første lass med jord, så nå er det vel å legge på duk å ha på grus eller hva man skal fylle på. Skal ringe litt rundt å høre hva som er best å bruke.

Jeg gleder meg veldig til å få Pixel i hus, hun kommer jo ikke før siste helg i mai, så det er ennå en stund til. Ingenting er avklart med forvert/medeier, men det dukker nok opp noen som man har lyst til å dele hund med 🙂 Jeg ser  hvor vanskelig det kan være, problemet er ikke at en hund bor hos andre, men at man da må ha den såpass mye hjemme at den kjenner oss og de andre hundene. Vil ikke ha valper på en hund som ikke er vant til å være hos oss, og ikke ville jeg føle meg komfortabel med å ha en fødende hund hjemme som jeg strengt tatt ikke kjenner.

Sånn sett har samarbeidet med Anders gått strålende, Pippi har vært her ofte, og har ingen problem med å tilpasse seg livet med de andre hundene. En annen ting er at den må gå sammens med de andre hundene man har, det er ikke gitt at 3 tisper synes det er ok med en voksen tispe som skal inn i flokken. Så jeg håper at noen  ikke så langt unna meg har tid og mulighet. Så får jeg sett Pixel ofte 🙂 Hun skal uansett være her en stund før hun flytter, så jeg får bli litt kjent med henne.

Ellers er været strålende for tiden og da går jo alt mye enklere i hverdagen 🙂