Hjem > Dogs > En trist uke….

En trist uke….

11 juli 2009

Den siste uken har ikke vært av de hyggeligste. Tirsdag fikk jeg tlf. fra Pixel sin fôrvert om at hun var blitt syk og at de var på vei til veterinæren i full fart, og i løpet av 2 timer var livet til Pixel over. Mange tanker raser gjennom hodet, men jeg er glad for at Tanja var sammen med Pixel hos veterinæren, hun ble tatt godt vare på av veterinæren og Tanja. Tenkt hvis hun hadde vært alene hjemme når det hendte og hadde dødd alene…. Selvfølgelig skulle man aller helst vært tilstede både for Tanja og Pixel men det lot seg ikke gjøre.

Man får trøste seg med at hun hadde det bra så lenge hun levde, først hos Kenth og Pierre i Sverige, deretter hos oss en knapp mnd. Og de siste ukene hos Tanja og barna. Desverre opplever man fra tid til annen triste ting som hundeeier/oppdretter som man ikke får gjort noe med, og livet går videre uansett.

Nemi reiste til sine nye eiere denne uken, og vi ønsker Marte og Håkon lykke til. Hun får ett godt liv både som by- og stallhund. Petter lever livets glade dager med Minna og Alice, og er begynt å gå små turer, blir mye bæring på undertegnede så i morgen tror jeg kanskje vi prøver på skogstur med Petter i sekken på ryggen.

  1. turid
    12 juli 2009 @ 08:16 | #1

    Ja, sånn er det å være hundeeier, og du er nok ikke den første, og ei heller den siste, som vil oppleve at valper plutselig blir dårlige. Pixel fikk iallefall rask og god veterinærhjelp. Har brukt samme dyreklinikk selv, og husker hvor omsorgsfulle de var. Men, men, noen ganger ender det ikke slik man håper på..Sender varme tanker til Pixels fòrvert, det måtte være en sjokkerende opplevelse for en nybakt hundeeier.
    Petter lever vel sommerens glade dager, kan jeg tenke meg:-) Syns du skulle kjøpe en 120 liters ryggsekk og frakte ham rundt til langt utpå høsten!! Er bare å klippe noen huller på siden og bak, så kan beina og halen henge ut og han får god plass mens han vokser. Best du utvider godtedagene til både mandag, onsdag og fredag, så du klarer å balansere vekten og ikke tipper bakover med Petter på ryggen. Han kan jo skade seg!

Kommentarer er stengt