Hjem > Dogs > Sommer….

Sommer….

3 juli 2011

Var innom hjemmesiden min idag og oppdaget at det var hele 5 mnd. siden forrige oppdatering! Så her kommer en liten oppdatering siden sist 🙂

Minna og Alice har det bare bra, Alice er flyttet til en tidligere dalmatinereier og har det som »plommen i egget» som enehund på ett småbruk. Så nå er Minna eneste hunden som bor hos meg, vemodig og trist å gi ifra seg Alice men siden jeg er mye i Oslo og da bor i leilighet så gikk det ikke så bra å skulle ha to hunder. Dessuten fikk hun flytte til ett hjem jeg tror passer henne perfekt med mye oppmerksomhet fra sin nye eier og mye tur i skog og mark.

Minna synes det er helt greit å være alene hund, heldigvis treffer hun andre hunder ofte.

Av kullplaner regner jeg med å ha ett kull på Minna neste år, er på spaning etter hannhund, har to i sikte og håper å få truffet begge i år. Pippi sitt siste kull (h-kullet) har nå rukket å fylle året. Og Minna sitt kull (J-kullet) fyller år nå i juli. Kenzie fra Minna sitt kull har tatt gullmerket i lydighet noe jeg er veldig stolt over:) Legger ved ett bilde fra da jeg var på besøk

Dot.Com's Java Applet ''Kenzie''

Minna tilbrakte 14 dager hos Anders, Jeanette og Kenzie mens matmor var utenlands. Tror både Minna og Kenzie trivdes i hverandres selskap.

Minna og Kenzie

Ellers går vel livet sin vante gang! Lover å være tilbake snart…..

Kommentarer er stengt