Hjem > Dogs > Høst og hunder!

Høst og hunder!

14 september 2010

Og plutselig var det mørkere mye tidligere på kvelden! Like overrasket hvert år… Men det er en fin årstid, båndtvangen er over:) Eller iallefall jordene er nå slått og Minna og Alice har fått løpt av seg litt. Noe som er veldig populært. Alice holder jeg litt igjen hun har haltet lenge. Prednisolon gjør susen,  sluttet hun å halte samme dag hun fikk sin første dose, men selvfølgelig vet jeg forsatt ikke grunnen til haltingen. Så får jeg se om haltingen kommer tilbake etter at kuren er ferdig. Minna begynner å bli sitt gamle jeg igjen, og maser heldigvis ikke om mat til alle døgnets tider.

Valpene vokser så det knaker, og får sine daglige turer ut alene. Og Spotify som skal flytte til helga er nok helt klar for å oppleve verden, han er så fornøyd ute på tur! Gull har vært snill og hjelper meg med sosialiseringen, og hun har trent på »sitt» med valpene, Spotify er spesielt oppmerksom ute og setter seg for en godbit så snart han har sjansen. 

  1. 17 september 2010 @ 17:37 | #1

    Herlige bilder, av vannvittig søte små! Blir jo så skrekkelig valpesyk av dette her, haha! 😀

Kommentarer er stengt