Hjem > Dogs > Alice in wonderland

Alice in wonderland

21 juli 2010

Er vel litt sånn Alice føler seg for tiden, alene hund mens Minna er på valperommet. Merkes at hun ikke er så vant å være helt alene, så matmor fotfølges til enhver tid, utenom på valperommet selvfølgelig, der har hun ingen adgang i 2 uker til. Minna og Alice har nå fått hilst på hverandre, var Minna som ville hilse på Alice så da syntes jeg det var greit.

Valpene spiser og sover, som valper flest, Minna vil gjerne grave både inne og ute for tiden, og det er jeg ikke vant til at de gjør etter at valpene er kommet. Men fikk en forklaring på det hos veterinæren. I Minna sine øyne har hun ikke født ennå, siden det ble keisersnitt, så hun holder på å forberede seg, stakkars er litt forvirret.

Nye bilder kommer om ett par dager, akkurat nå ser de vel ut som de gjorde på de forrige 🙂

  1. Veronica
    21 juli 2010 @ 22:47 | #1

    Stakkars Minna, er vel ikke like greit å henge med for tiden. Gleder meg til nye bilder 🙂

  2. Gull
    21 juli 2010 @ 21:17 | #2

    Det blir koselig for Alice å komme hit en tur på besøk hit å få massse kooossssss! sitte på sofaen og bjeffe sammen med Hedda 🙂

Kommentarer er stengt