Hjem > Dogs > Valpekjøpere

Valpekjøpere

9 juni 2010

Denne gangen vil jeg slå ett slag for valpekjøperne man har! Det aller hyggeligste når man har hatt kull er å vite at hund og eier trives sammen 🙂

Iblandt er det noen som blir omplassert og i fjor var det Mia (Dot.Com’s Chocolate Mousse) som behøvde nytt hjem. Det er ikke hver dag det dukker opp ett hjem man tenker er 100% perfekt med en gang, men det gjorde det denne gangen. Mia var så heldig å havne hos Gunn-Elin og Jan, som også har en labrador som heter Frodo. Mia lever ett fantastisk fint liv sammens med Frodo og resten av familien, med mange fine fjellturer og turer på hytta ved havet. Takk til Gunn-Elin og Jan som tar så godt vare på Mia!

Mia på tur i Sverige 2010

 I fjor fikk Pippi to valper med Perdita’s Counterstrike »Jakob», Seppi og Nemi. Begge  havnet hos veldig flinke hundeeiere. Takk til dere og resten av valpekjøperne som tar godt vare på hundene sine!

Dot.Com's Go With The Flow ''Seppi''

Dot.Com's Gold Digger ''Nemi''

  1. Gull
    9 juli 2010 @ 09:42 | #1

    Hallois. Her skjer det mye ser eg, du veit har man blogg burde man skrive i den!!!!! hihihihihihi. Nei, no der eg snart på treining di treiga!

Kommentarer er stengt