Hjem > Dogs > Vår og valper

Vår og valper

27 mars 2010

Ikke helt i mine planer at det ble regn og bløtt nå. Blir liksom ikke så mye utetrening for valpene ennå, men trappa ut har heldigvis ett lite tak så de kan sitte der og se ut i den store verden 🙂

De har nå passert 5 uker så tiden går fort, leken er i full gang og det går unna i svingene når de er på sitt mest aktive i løpet av dagen! Pippi er forsatt en flink mamma og steller med sine små, men i mindre doser. Og Minna er en fin reservemamma, og vasker og leker med valpene så snart hun har sjansen til det. Trodde kanskje at hun syntes 9 små på en gang var mye men det bryr hun seg ikke noe om.

Har ikke blitt så mye bilder, oppstilte ligger under puppies – »pictures H-litter» Utenom det er motivasjonen til å ta bilder laber, kameraet mitt er ikke like raskt som tidligere. Og det blir det ikke like mye actionbilder.

  1. turid
    30 mars 2010 @ 16:31 | #1

    Så søt HTML er! Ser ut som en liten prins der han sitter. Mamma Pippi må ha en stor dose tålmodighet, etter bildet å bedømme!

Kommentarer er stengt