Hjem > Dogs > Tjukke berta og OL feber!

Tjukke berta og OL feber!

14 februar 2010

Av en eller annen grunn blir man jo mer sliten av å sitte foran pc’en enn å være ute på tur….. Hvem skulle tro det?! Etter en dag foran pc’en med jobb er jeg helt mørbanket, da hjelper det å komme seg ut i frisk luft.

Nå begynner Pippi sin termin og nærme seg og hun er nok fornøyd når magen er litt mindre enn nå. Hun sukker og stønner, men vil forsatt ut på tur. Ikke så lange turer men ut og snuse langs gangveien vil hun gjerne.

Valperommet er ordnet og stort sett klart, skal bli godt men litt rart med egen valperom.  Senga er ferdig oppredd så jeg kan ligge der den første uken, heldigvis kan man jo se OL via NRK sin hjemmeside. Ellers hadde det nesten blitt krise i leiren 🙂

Det har vært kjempefint vær den siste uken, så mange fine turer i skog og mark har det blitt.Minna sin eneste skrekk (så langt) har vært brua på skreia som vi må over hvis vi skal besøke Gull og Hedda. For ett par uker siden fant jeg ut at nok fikk være nok. Minna har gått over  brua tidligere men av en eller annen grunn ble hun redd for ca 1 år siden. (Siden det også er bilvei over har jeg vært litt redd for å prøve hvis hun skulle klare å få av seg halsbåndet og løpe ut i veien). Tidligere har vi forsøkt den »snille» metoden med go biter og ros, men det nyttet ikke. Så nå ble det harde bud, måtte bære henne over første gangen (håper det ikke var så altfor mange som så meg).  Når vi skulle gå tilbake gikk Gull og Hedda med oss og da gikk hun litt motvillig. Men idag, 3 gangen var det ikke det store problemet og når vi gikk hjem igjen skulle man ikke trodd hun hadde gjort annet.  Så det måtte tvang til før hun forsto at hun måtte gå. Men da er det iallefall greit å skulle besøke Gull og Hedda med Minna 🙂

Noen bilder:

Uka i bilder

Nei nå er det OL tid! Ha en fin helg….

Kommentarer er stengt