Hjem > Dogs > Kaldt!

Kaldt!

1 februar 2010

Kaldt ble det jammen igjen, men vi får håpe det ikke varer like lenge som sist 😉   Minus 25 er det ute og vi fyrer for fullt og hundene synes det er greit å trippe på små turer enn så lenge.

Pippi kom på fredag sammens med Anders og Tim og valper blir det iallefall, vi får se om det blir røntgen før nedkomsten har ikke bestemt meg ennå.  Men nå får jeg begynne å forberede valperommet, har en stor rull med vetbed som må deles opp (takk til Steinar), ikke det enkleste å få vasket når de er nye men jeg skal ikke klage. Valpekassa skal også ordnes på, og noen deler må byttes ut etter 8 kull 🙂

Desverre ingen bilder av Pippi ennå men det kommer!

Alice og Minna er innbilte så her går det i valper for tiden… Heldigvis er ikke Minna like ille som Alice som nå får Galastop så vi slipper å ha det sånn over en lengre periode. Det er første gangen jeg prøver Galastop så jeg er litt spent på hvor lang tid det tar før hun er tilbake til sitt god gamle humør. Uvant at Alice ikke spretter opp av senga om morgenen, vanligvis er det Minna som ikke gidder å stå opp sammens med meg men nå er det altså omvendt.

Vi hadde besøk av en spurvehauk idag, ett flott syn, men synd for småfuglene som skulle spise, heldigvis kom de tilbake rimelig fort. Stakkars dyra ute sier jeg bare når det er så kaldt. Det er så mye elg og rådyrspor i skogen i år som ikke jeg har sett tidligere. De trekker tydeligvis lengre ned enn de har gjort tidligere. Vi holder oss på våre vanlige stier så vi ikke plager de mer enn nødvendig.

Kommentarer er stengt