Hjem > Dogs > En litt forsinket oppdatering

En litt forsinket oppdatering

31 oktober 2010

Blir litt langt tid imellom oppdateringene for tiden :o)

Arne er her forsatt og skal være her til 11 november, han er jo ikke store problemet akkurat. En trivelig gutt, med energi!  Bra man har noen jorder som ikke er pløyd opp ennå ;O)

Forrige uke var det litt dramatisk for en av valpene i det siste kullet, stakkars Daim spiste opp en leke, eller rettere sagt den gikk ned hel. Dermed var det med alle midler å håpe at den kom ut av seg selv. Desverre endte det i operasjon, som heldigvis gikk bra! Det er vel en vekker til oss alle som har valper om hvor glupske de kan være, heretter blir det verken små leker eller tyggepinner her i huset til de blir større…

Casper er her forsatt, nesten litt vanskelig å gi ham ifra seg nå… men jeg håper forsatt det dukker opp noen som passer perfekt til Casper. Der han kan få bo og ha det bra, og som er såpass nære at jeg kan få ha med på utstillinger innimellom. Virker som mange misforstår hva avtalen går ut på, så kanskje jeg må forandre på teksten i annonsen? Noe å tenke på iallefall.

Vel, utenom det er det vel ikke så mye nytt på Skreia!

  1. Irina&Svein-Roe
    4 november 2010 @ 23:09 | #1

    det går nu kjempefint me han Daim, alle sttigan e tatt og en liten betegnelse i arret e nesten over =) mn huff huff æ e nu kjempe gla for at d over =)

Kommentarer er stengt